Bezoekers  

1097987
Vandaag
Gisteren
Deze week
Sinds jan 2016
Deze maand
Vorige maand
Totaal
483
777
3664
939895
6046
16992
1097987
Your IP: 44.210.85.190
2022-12-09 14:29
   

HCGLVD op facebook  

   

 

De site 'Grondgebondenluchtverdediging' is een site die dient als informatiecentrum en 'spoorboekje' voor alles wat met de grondgebonluchtverdediging te maken heeft of heeft gehad met daaraan gekoppeld een fotogallery met gescande tekstfiles en een grote hoeveelheid foto's. (Op dit moment bijna 27000 foto's)
Om direct naar de site te gaan: klik hier . . .  

19 feb 2018: Lua-S1.nl

Is een site met (personeels-)berichten van/over/voor (ex-)luchtdoelartilleristen.

Om naar de site te gaan: Klik hier . . . .


Oudgedienden Luchtdoelartillerie en Postactieven van de GGW's:

Wist u dat er voor beide groeperingen een personeelsvereniging is waar u in contact kunt komen met uw oud-collega's. De verenigingen houden een aantal keren per jaar een "social" waar in een ontspannen sfeer onder het genot van een drankje allerlei onderwerpen de ronde doen. Ook is het mogelijk dat collega's van DGLC een presentatie houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de grondgebonden luchtverdediging. Bij beide verenigingen wordt de ontmoeting besloten met een gezamelijke (meestal) rijstmaaltijd. 

Als het u lijkt weer eens met uw oud-collega's in contact te komen kunt u zich bij de onderstaande adressen aanmelden:

Personeelsvereniging Lua: Rob van de Graaf 
Emailadres: Robert Willem van de Graaf [Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.]
 
Personeelsvereniging Postactieven GGW: klik hier . . . 
 
 
U bent van harte welkom

 
Mocht uw belangstelling voor militaire zaken verder gaan dan deze site kunt u via onderstaande links diverse militaire sites benaderen.

Voor de mensen die wat langer in de omgeving willen vertoeven om ook andere culturele bezienswaardigheden te bekijken zijn er relevante links opgenomen.

Wij wensen u tijdens uw zoektocht veel succes.


Defensie Grondgebondenluchtverdediging op facebook

Museum Deelen - wetenswaardigheden over de turbulente geschiedenis van de vliegbasis Deelen

105 Luchtdoelartilleriebatterij - een site met informatie over deze eenheid

41 Pantserluabatterij - netwerk van personen en hun familie die bij deze eenheid in Duitsland hebben gediend

Defensie Uniform Prive Museum

Historische Collectie Grondgebonden Luchtverdediging op facebook

Museum zoeken - een site met een grote hoeveelheid sites van Nederland met uitgebreide zoekfunctie

Toerisme, Recreatie en Evenementen in Nederland

Toerisme Nederland, alles over toerisme, toeristen, recreatie en evenementen in nederland. Toeristen Informatie Nederland biedt u een compleet overzicht van de mogelijkheden van toerisme, evenementen en recreatie in Nederland. Toeristen Informatie Nederland selecteert voor u de beste campings, hotels, bed & breakfast, vakantiehuizen. restaurants en dagjes uit voor uw vakantie in Nederland.Wij hebben de recreatieve mogelijkheden en de toeristische attracties van iedere plaats in Nederland voor u op onze site geplaatst, handig per provincie en plaats voor u gerangschikt.


Links die u informatie geven over locaties waar u kunt overnachten als u de omgeving een aantal dagen wilt verkennen.

  • Vakanties in Limburg - Prachtige heuvels, bossen, de heerlijkste vlaaien en natuurlijk het gezellige dialect - Vakanties-in-Limburg.nl
  • Vakanties in Brabant - Beleef gastvrijheid, lekker eten en drinken, prachtige natuur en de leukste steden en dagjes uit - Vakanties-in-Brabant.nl
  • Vakantiepark de Witte Vennen en Vakantiepark De Vers :Beide parken zijn interessant voor gezinnen en grotere groepen die de HCGLVD bezoeken vanwege de kindvriendelijke en grote beschikbare accommodaties. Deze parken zijn goed bereikbaar vanuit Venray.

 

 
   
© EMBEESOFT 14-12-2016 Joomla versie 3.10.9